Financieel Resultaat DrupalJam 2014 - Maarssen

Met dit overzicht geven we openheid van zaken omtrent het financiële resultaat van de DrupalJam. Dit past bij het open karakter van de Stichting Drupal Nederland (SDN) om in dienst te zijn van de Nederlandse Drupal community.

DrupalJam 2014 Maarssen Terugblik

DrupalJam is het grootste nederlandstalige evenement op het gebied van Drupal, het open source web content management platform. Het event staat in het teken van best practices, inspirerende kennissessies en mogelijkheden om te netwerken met de markt. Ruim 350 Drupal specialisten waren vorige maand weer aanwezig om te netwerken en kennis uit te wisselen.

Stichting Drupal Nederland kiest nieuw bestuur voor grote ambities

Op 31 Maart jl. koos het bestuur van Stichting Drupal Nederland haar bestuur voor de komende twee jaar. Uit een blinde trekking is het zittende bestuur herkozen en zijn Marco van Bemmel en Imre Gmelig Meijling toegevoegd als algemeen bestuurslid. De uitbreiding van twee nieuwe bestuursleden is nodig om de ambities voor de komende twee jaar te realiseren.

DrupalJam 2014,Zen and the art of Drupal

DrupalJam 2014 heeft dit jaar grote ambities: meer verbreding en meer verdieping. DrupalJam 2014 zal garant staan voor een mix van hardcore Drupal en nieuwe website technologiën. Ancilla Tilia van de Piraten Partij spreekt over privacy en Jan Willem Tulp verzorgt de keynote over prachtige data visualisatie. Daarnaast zal Drupal oprichter, voorzitter en internationaal ondernemer Dries Buytaert via een livefeed een Q&A track doen. Het programma staat verder vol van technische Drupal insights, inspirerende web tracks en de Guru Bar waar nieuwkomers en specialisten lastige vragen kunnen stellen aan bekende ontwikkelaars.

Stichting Drupal Nederland lanceert Partnerprogramma

De Stichting Drupal Nederland (SDN) lanceert haar Partnerprogramma om de Drupal community sterker te maken. Door de introductie van dit Partnerprogramma creëren we de mogelijkheid meer te doen voor de Nederlandse Drupal Community.

Drupal doorbreekt de grens van 1 miljoen websites

De Drupal Association maakt bekend dat er wereldwijd meer dan 1 miljoen websites op het open source CMS Drupal draaien. Op 15 februari stond de automatische index van Drupal websites op Drupal.org op 1.005.489 websites.

Stichting Drupal Nederland zoekt nieuwe bestuursleden

Wegens afloop van de zittingstermijn van het huidige bestuur is Stichting Drupal Nederland op zoek naar nieuwe bestuursleden. Concreet zoeken we invulling voor de functies van secretaris, penningmeester en algemeen lid.

Drupal evenement organiseren? Wij helpen je graag!

Een on-line community is leuk, maar elkaar in levende lijve ontmoeten is leuker. Stichting Drupal Nederland ziet graag dat er regelmatig kleinere en grotere Drupal-evenementen worden georganiseerd. Misschien het jij ideeën voor een evenement, bijvoorbeeld bij jou in de buurt, of misschien voor (potentiele) Drupal-gebruikers in heel Nederland. Als Stichting Drupal Nederland willen we je daarbij helpen. Hieronder vind je de meest voorkomende vragen.

DrupalCon Amsterdam 2014


Maanden geleden werden twee leden van de Stichting Drupal Nederland (Baris Wanschers en Bert Boerland) en  oud bestuurslid Roy Scholten benaderd door de Drupal Association. Of we een geheim konden bewaren en of we zouden willen meewerken aan het organiseren van de DrupalCon 2014 in Amsterdam, Nederland.

Pagina's

Abonneer op Stichting Drupal Nederland RSS